Gocine bla-bla-bla

Što se tiče šminkanja
2007/05/18,13:43

    Dobar povod za ovu pričicu dao mi je jedan komentar na moje predstavljanje! Naravno da šminka čini kožu lepšom i mekšom,ističe boju očiju i daje im sjaj, čini usne privlačnijim i senzualnijim,ispravlja mnogo nedostataka, daje samopouzdanje, ostavlja utisak negovane žene čiji su kriterijumi u svemu na vrlo visom nivou.

    Kad sam se udala moja kuma mi je ispričala da je bio jedan čovek koji je imao izuzetno lepu ženu,ali lenju i kod njih je uvek bio nered,pa kad se taj čovek vrati sa posla pogleda ženu i poljubi je,osvrne se oko sebe pa pljune dole. Posle nekog vremena umre ta žena i njegovi drugovi odluče da mu nađu drugu ženu i ožene ga pravom vrednicom,ali ružnjikavom. Kad je čovek otišao na posao ona skuva ručak, počisti, opere i ispegla veš,obriše prašinu,postavi sto i baš taj čas dolazi čovek sa posla iznenadi se ne može da veruje svojim očima okrene se levo,desno sve čisto a on navikao da pljune,pogleda u ženu oznojanu i ružnu i pljune na nju.

     Naravoučenije izvucite sami i zato se šminkajte i doterujte i to svakog dana bez razlike,ali sa merom i ukusom! A sad ćao hoću malo da pogledam čime se ostali blogeri bave.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu