Gocine bla-bla-bla

« ČAJ ZA DVOJE | Main | BUGARSKA »

MOOOOREEE!!!!
2007/05/22,12:33
DANAS SAM IŠLA DA UPLATIM ARANŽMAN ZA MORE I IZABRALA SAM BUGARSKU, IMAJU ODLIČNU PLAŽU I IZVRSNE HOTELE, IZGLEDA DA JE PROŠLO VREME KAD SMO ZA LETVANJE U BUGARSKOJ GOVORILI- KUKURUZI,MAGARCI,SRPSKE PESME I BATACI! OTIŠLI SU U TURIZMU U SAM VRH, NARAVNO U SKLADU SA ONIM ŠTO IM JE PRIRODA DALA DA PONUDE. PEŠČANA PLAŽA DUGA SKORO 9 KM,ŠIROKA 400M, NA KOJU STANU NEVEROVATNIH 10 REDOVA LEŽALJKI,PRAVA KOPAKABANA! VEĆ SAD OSEĆAM MIRIS MORA I UŽIVANJA! SAMO DA BUDE LEPO VREME,AL TO SE NIKAD NE ZNA JER BUGARI U VREMENSKOJ PROGNOZI KAŽU-DNES JE PADALA KIŠA, A SUTRA KE VIDIME! GDE ĆETE VI,LJUDI DOBRE VOLJE, PROVESTI OVO LETO?

Komentari

Comment Icon

Ajde pa nek ti je sa srecom :) Nadam se da ces se lepo provesti.. Islikaj par slika objavi :) pa da te pratimo ako bude U redu.. :)))

Posted by: dmc at 2007/05/23, 00:15
Comment Icon

Dakle, slike obavezno! Chujem sa raznih strana priche o Bugarskoj i obihcno su totalno suprotstavljenje - ili je prelepo ili je odvratno (varijanta, isto je k'o i na Dunavu, loshe vreme, pomalo ruralno..). Dok ne odem sama ne mogu da se priklonim ni jednoj ni drugoj.. A ti uzhivaj, pa javi! :)
More...tako gde srce vuche..

Posted by: cupavi at 2007/05/23, 10:04
Comment Icon

Hocu reci - TAMO gde srce vuche

Posted by: cupavi at 2007/05/23, 10:04
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu