Gocine bla-bla-bla

« MOOOOREEE!!!! | Main | MALA SESTRA VELIKOG BRATA »

BUGARSKA
2007/05/23,12:56

BUGARSKA MI NIJE POTPUNO STRANA , JER SAM NEKOLIKO GODINA IŠLA NA ZIMOVANJE U BOROVEC NA STARU PLANINU TJ. RILU. MOJA ĆERKA SKIJA A ONI SU NAJVEĆI SKI CENTAR NA BALKANU.S OBZIROM NA KAPACITET (SAMO HOTEL RILA ,KOJI NOSI NAZIV PLANINE PRIMA 4000 GOSTIJU I U NJEMU SE CELE ZIME ODRŽAVAJU MANIFESTACIJE NPR U VREME NAŠE SMENE JE BILO ZAVRŠNO VEČE VELIKOG BRATA)RETKO ĆETE ČUTI DA NEKO GOVORI SRPSKI,HR.,MAK...NAJVIŠE TURISTA SU ENGLEZI,IRCI, MALO IMA FINACA I RUSA,I BILA JE RECIMO UPEČATLJIVA GRUPA EGIPĆANA -DIZAČA TEGOVA. PO PONAŠANJU I IZGLEDU LJUDI SE TAČNO MOGLO ZAKLJUČITI KOJE SU NACIJE,TU SE MOŽETE IGRATI ŠERLOKA HOLMSA, A POŠTO MUŽ I JA NE SKIJAMO PROVODILI SMO VREME PO KAFIĆIMA,OBILAZILI DRUGE HOTELE,VOZILI SE ZAPREŽNIM KOLIMA PO PLANINI,TAKO DA SMO POKUPILI DOSTA UTISAKA O ČEMU ĆU VAM PISATI SLEDEĆI PUT,JER SAD IDEM DA KUVAM! DANAS JE NA MENIJU SUPA IZ KESICE, MINUT PIRE I VAKUMIRANO PEČENO MESO,NAPRAVIĆU JEDNU DOBRU ŠOPSKU SALATU,MALO LI JE ?

DANAS SAM NABAVILA KNJIGU MIŠELA UELBEKA,ALI VIŠE NE MOGU DA SE SETIM NA KOM BLOGU SAM ČITALA ZA NJEGA? (POČELA SAM DA JE ČITAM, MOJ STIL,PREPORUČUJEM JE,ŠTO NIJE NI ČUDO JER JE OBJAVLJENA VEĆ U OKO POLA MILIONA PRIMERAKA)

AH DOBRO SAM SE SETILA -VEŠTICA ME JE SAVETOVALA DA PROMENIM IME,JER NA BLOGU VEĆ POSTOJI JEDNA GOCA KOJA JE DOŠLA PRE MENE.JA SAM TO NARAVNO VIDELA I ZATO SAM ODLUČILA (KAO ŠTO SE VIDI )DA SE POTPISUJEM MALIM SLOVIMA ŠTO ČINIM OD PRVOG DANA, A ONA SE POTPISUJE SA VELIKIM PRVIM SLOVOM.MENE SVI ODUVEK ZOVU GOCA PA ČAK I ĆERKINE DRUGARICE,ADA NE GOVORIM ROĐACI KOJI ME NE ZOVU UJNA ,STRINA.. .NEKAKO BEZ TOG IMENA GUBIM IDENTITET I NISAM VIŠE JA.

Komentari

Comment Icon

Mozda da promenis nick u strina? :)) hehehe ;) salim se... Sto se tice to uelbecka...ne znam .. pogledacu dal ga ima kod nas.. ali kao sto sam napsiao na tom blogu mislim da lik ne pise nesto revolucionarno sto vec nisam saznao iz alternativnih izvora.. ali ajde... cisto radi zabave bih procitao!!....

Posted by: dmc at 2007/05/24, 00:01
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu